Inredningsboken Hej! Kreativa hem släpps hos DesignTorget
Publicierad 2014-03-17

Inredningsboken Hej! Kreativa hem släpps hos DesignTorget

Nu lanseras inredningsboken ”Hej, Kreativa hem ” av stylisterna och inredarna Christina Breeze och Moa Samuelsson, som ger oss inspirerande inblickar i spännande, internationella och udda hem.


Boken premiärsläppdes hos DesignTorget den 6 mars. Samarbetet med kreatörsduon är en del av DesignTorgets vision att göra svensk design framgångsrik och tillgänglig.

Hej! Kreativa hem är en serie inredningsböcker av Christina Breeze och Moa Samuelsson och skildrar några av Sveriges mest kreativa hem. Boken som de kallar bookazine är fylld med inspirerande bilder från några av Sveriges mest konstnärliga och kreativa hem. I första boken görs bland annat ett besök bakomdörrarna hemma hos glaskonstnärerna Åsa Jugnelius och Ludvig Löfgren, modedesignern Ida Sjöstedt och konstnären Lukas Göthman.

I samband med boklanseringen kommer kreatörerna arrangera en kreativ exponering i några av DesignTorgets skyltfönster. Exponeringen innebär inredning av DesignTorgets produkter samt färgsätta väggar och fönsterdekaler.

- Våra butikers skyltfönster är ett utmärkt forum för inredningsinspiration och vi ser fram emot att visa hur duon bakom boken 'Hej! Kreativa hem använder DesignTorgets sortiment när de inreder, säger Amanda Hasselström, kreativ chef på DesignTorget. Att samarbeta med formgivare och kreatörer är ett sätt för oss att lyfta svensk design och ge våra kunder inspiration och kreativa lösningar, fortsätter Amanda.

Dela på Facebook : Inredningsboken Hej! Kreativa hem släpps hos DesignTorget
Dela på Twitter : Inredningsboken Hej! Kreativa hem släpps hos DesignTorget
Dela på Linkedin : Inredningsboken Hej! Kreativa hem släpps hos DesignTorget