Hitta den perfekta inflyttningspresenten
Publicierad 2016-05-26

Hitta den perfekta inflyttningspresenten

Ska du gå på inflyttningsfest? Här får du tipsen på vilka inflyttningspresenter som kan gå hem hos de nyinflyttade. Det är bara fantasin och plånboken som sätter gränsen.


En vinflaska: Istället för att ge bort en vanlig flaska rödtjut så kan ett udda tillskott till barskåpet vara välkommet. Till exempel en likör för goda drinkar, en finare Whisky eller ett dessertvin.

En grön växt Någon "matväxt" som till exempel tomatplanta, chiliplanta eller kanske en köttätande växt!

Kylskåpspoesi: Partyvarianten passar bra till inflyttningsfesten.

En dörrmatta: En kom ihåg-dörrmatta eller kanske en dörrmatta med favoritlaget.

En prenumeration: Det blir en present som lär ut och underhåller. Varför är presenten bra? Det finns en fin symbolism i att ge en prenumeration på en dagstidning eller ett magasin eftersom det är en present som kommer varje dag (eller månad) just till personens nya lägenhet.

En kökspryl: Beroende lite på vilken lägenhet i ordningen det är för personen som flyttar in så behöver man olika saker. Är det personens första lya är i princip allt välkommet. Köp till exempel en vitlökspress, en fin skål eller en juicepress. Allt sådant man inte tänker på att köpa själv.

En konservväxt: Istället för att bära med en stor och tung blomma kan du köpa med dig en konservväxt. Den nyinflyttade får sedan bestämma när han själv vill öppna krukan med tex färsk basilika, hälla på vatten och låta kryddväxten växa.

En ny favoritmöbel: Är du redo att spendera lite mer, speciellt om personen är lite kräsen, så kan en designermöbel vara rätt. Specialdesignade möbler är ofta sådant man gärna behåller och som kan bli en favoritstol eller dylikt.

En upplevelse: Efter en flytt kanske man känner sig lite trött och då kan en livgivande upplevelse vara på sin plats. Det finns massor att välja bland. Vad sägs om akrobatflyg, spa-weekend, ballongflyg, avancerad rafting eller en skön kryssning. Det är bara fantasin och plånboken som sätter gränsen.

Dela på Facebook : Hitta den perfekta inflyttningspresenten
Dela på Twitter : Hitta den perfekta inflyttningspresenten
Dela på Linkedin : Hitta den perfekta inflyttningspresenten